Feke’de Kuyuya Düşen İki Kişinin Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Adana'nın Feke ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Şahmuratlı Mahallesi'nde bulunan bir su kuyusuna giren 65 yaşındaki Bilal Arkın, bilinmeyen bir sebeple kuyudan çıkamadı. Durumu fark eden Eyüp Bircan isimli bir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Feke ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Şahmuratlı Mahallesi’nde bulunan bir su kuyusuna giren 65 yaşındaki Bilal Arkın, bilinmeyen bir sebeple kuyudan çıkamadı. Durumu fark eden Eyüp Bircan isimli bir kişi ise Bilal Arkın’a yardım etmek amacıyla kuyuya girdi. Ancak Bircan da kuyudan çıkmayı başaramadı.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yürüttüğü kurtarma çalışmaları sonucunda, ne yazık ki Bilal Arkın ve Eyüp Bircan’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri, yapılan ilk incelemenin ardından otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu trajik olay, bölgede büyük üzüntü yarattı. Yetkililer, olayın nedenine dair detaylı incelemelerin sürdüğünü belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir