Seyhan Belediyesi’nden Kent Lokantası: 3 Çeşit Yemek ve Tatlı 50 Lira

Adana’da Ekonomik Yemek İmkanıSeyhan Belediyesi, Adana’da önemli bir sosyal projeye imza atarak, Bey Mahallesi’nde kentin ilk Kent Lokantası’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Oya Tekin’in girişimiyle hayata geçirilen bu lokanta, uygun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Ekonomik Yemek İmkanı
Seyhan Belediyesi, Adana’da önemli bir sosyal projeye imza atarak, Bey Mahallesi’nde kentin ilk Kent Lokantası’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Oya Tekin’in girişimiyle hayata geçirilen bu lokanta, uygun fiyatlarla halkın sağlıklı ve dengeli beslenmesini amaçlıyor. Kent Lokantası’nda, vatandaşlar 3 çeşit yemek ve tatlıya yalnızca 50 lira ödeyerek ulaşabiliyor.

Sosyal Belediyeciliğin Örneği
Açılış töreninde konuşan Başkan Tekin, lokantanın sadece uygun fiyatlı yemek sunan bir mekan olmasının ötesinde, sosyal dayanışma ruhunu güçlendirecek bir adım olduğunu vurguladı. Tekin, artan hayat pahalılığı karşısında vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarına erişimini kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade etti. Kent Lokantası’nda, hijyen standartlarına uygun, sağlıklı ve dengeli menüler hazırlanacak.

Geniş Kitlelere Ulaşma Hedefi

Lokantanın kısa süre içinde geniş kitleler tarafından ilgi göreceği öngörülüyor. Proje, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlarken, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışını da pekiştiriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir