Başkan Karalar: “Yalan haber için özür bekliyorum”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tokatlama İddialarını Yalanladı ve Özür Beklediğini İfade Etti

featured
BA??KAN KARALAR: "YALAN HABER ??????N ??Z??R BEKL??YORUM"
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medyada yayılan ve kendisini bir partiliyi tokatladığı şeklinde gösteren görüntülerin yalan olduğunu söyledi. Başkan, bu tür asılsız haberleri yayınlayan medya organlarından özür dilemelerini talep etti.

Bu iddialar, Başkan Karalar’ın sandık görevlileriyle gerçekleştirdiği toplantı sırasında, bir partiliyi “Gel buraya” diyerek kürsüye çağırıp tokatladığına dair bir videoyla gündeme geldi.

Karalar, konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görüntülerin iftira ve montaj olduğunu belirtti. Ayrıca, kendisinin tokatladığı öne sürülen kişinin 45 yıllık bir dostu olduğunu ve kürsüyü ona demokratik hakkını kullanması için verdiğini ifade etti.

Karalar, “Bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda” dedi. Karalar, özür dilemeyen herkesin ahlaksız ve kötü niyetli olduğunu belirtirken, “Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun” şeklinde bir çağrıda bulundu.

Başkan Karalar: “Yalan haber için özür bekliyorum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!