Adana’da Büyük Dolandırıcılık Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL değerinde sahte altın süren, kendilerini engelli raporu çıkarma vaadiyle ve MİT mensubu olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 13 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi yakalandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon yapıldı.
Adana’da, piyasaya 4.5 milyon TL değerinde sahte altın süren, engelli raporu çıkarma vaadiyle ve MİT mensubu olarak kendini tanıtıp dolandırıcılık yapan 13 şüpheliye yönelik bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, yaptığı üç ayrı çalışma sonucunda bu şüphelileri tespit etti. Şüpheliler arasında piyasaya düşük ayarlı sahte altın süren 10 kişi, engelli raporu çıkarma vaadiyle 20 kişiyi dolandırdığı belirlenen 2 kişi ve kendisini MİT mensubu olarak tanıtan 1 kişi bulunuyor.
Savcılık kararıyla belirlenen 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti düzenlenen operasyonla, şüphelilerin evlerine baskın düzenlendi. Yakalanan şüpheliler, Adli Tıp Biriminde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından ifade vermek üzere emniyete götürüldü. Bu olay, kapsamlı bir dolandırıcılık şebekesinin ortaya çıkarılması olarak değerlendiriliyor.
Adana’da Büyük Dolandırıcılık Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!