Adana’da bir kadın otomobilin üstüne çıkıp dans etti

Denizli’de bir markette dans eden kadının ardından, bu kez de Adana’da otomobilin tavanına çıkıp dans eden kadın görüntüsü ortaya çıktı. Bir süre öne Denizli’de bir kadın markette çalan müzikten etkilenip dakikalarca dans etmişti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Denizli’de bir markette dans eden kadın videosunun ardından, bu kez Adana’da bir kadının otomobilin tavanında dans ettiği görüntüler ortaya çıktı.
Bir süre önce Denizli’deki bir markette, çalan müziğin ritmine kendini kaptıran bir kadının dans ettiği video sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Şimdi de benzer bir olay Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşandı. İlçenin Çatalan Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, bir kadın müziksiz bir şekilde dans etmeye başladı. Dansını daha da ilginç hale getirmek için ayakkabılarını çıkarıp çantasını kaldırıma koyan kadın, yol kenarında park halinde olan bir otomobilin tavanına çıkıp dans etmeye başladı.
Kadının otomobilin tavanında dans etmeye başlaması, çevredeki bir kişinin dikkatini çekti ve bu kişi hemen kadına müdahale ederek aşağıya inmesini istedi. Kadın, birkaç dakika boyunca dans ettikten sonra otomobilin tavanından indi.
Bu ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcı anlar, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Adana’da bir kadın otomobilin üstüne çıkıp dans etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!