Çetin, özel çocukları yalnız bırakmadı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş’taki yaz kampında özel çocuklarla bir araya geldi. Kampa eşi Ayşe Çetin ile birlikte gelen Çetin, özel çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çetin’e destekten dolayı plaket takdim edildi. Çetin ...

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Karataş’taki yaz kampında özel çocuklarla bir araya geldi.

Kampa eşi Ayşe Çetin ile birlikte gelen Çetin, özel çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çetin’e destekten dolayı plaket takdim edildi. Çetin plaketini Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in elinden aldı.

Çetin, plaket için teşekkür ettiği konuşmasında, “Burada özel çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sanırım bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. Bundan sonra da geleneksel olarak düzenleneceğini düşünüyorum. Çukurova Belediyesi olarak biz de kampın düzenlenmesine elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştık. Bundan dolayı plaket verildiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından özel çocukların gösterileri beğeniyle izlendi, Çetin ve davetliler özel çocuklarla vakit geçirdi. Etkinliğe Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve özel çocukların aileleri de katıldı.

Çetin, özel çocukları yalnız bırakmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!