Vali Köşger: “Daima depremzede hemşehrilerimizin yanında olacağız”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede vatandaşların barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı ...

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede vatandaşların barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret etti.

İlk olarak Şambayadı Konteyner Kent’i ziyaret eden Vali Köşger, konteyner kentte gerçekleştirdiği incelemelerin ardından burada kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremzedelerle bir müddet sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Köşger; ülkenin 6 Şubat’ta dünyada eşi benzeri görülmemiş çok büyük bir felaket yaşadığını ve bu felaketin ardından ülkece çok zor günler geçirildiğini kaydetti. Ancak her şeye rağmen en kısa zamanda Adana’dan depremin izlerini silmek için çalışacaklarını kaydeden Köşger, “Daima depremzede hemşehrilerimizin yanında olacağız” dedi.

Konteyner kent ziyaretinin ardından Şambayadı Mahallesi’nde TOKİ başkanlığınca inşa edilen deprem konutlarını ziyaret eden Vali Köşger, konut inşaatında incelemelerde bulunup, projede gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Köşger: “Daima depremzede hemşehrilerimizin yanında olacağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!