Bedensel Engelli Levent’e doğum günü sürprizi

Yüreğir Belediyesi, 40’ıncı yaş gününü kutlayan bedensel engelli Levent Çakır’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi kursiyerlerinden bedensel engelli Levent Çakır, 40 yaşına girdi. Koyu ...

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüreğir Belediyesi, 40’ıncı yaş gününü kutlayan bedensel engelli Levent Çakır’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi kursiyerlerinden bedensel engelli Levent Çakır, 40 yaşına girdi. Koyu Galatasaray taraftarı Çakır’ın daha önce hiç doğum günü kutlamadığını ve Galatasaray temalı bir doğum günü partisi hayali olduğunu belediye ekiplerinden öğrenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çakır’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi’nde düzenlenen Galatasaray temalı sürpriz doğum günü partisi ile büyük bir mutluluk yaşayan Çakır, sevincini arkadaşları ve ailesi ile paylaştı. Çakır, kendisi için hazırlanan pastayı, Başkan Kocaispir, kursiyer arkadaşları ve yakınları ile birlikte üfledi. Başkan Kocaispir, Çakır’a tuttuğu takımın formasını hediye etti.

Bedensel engelli Levent Çakır’ın doğum gününü kutlayarak, mutlu ve huzurlu yeni bir yaş dileyen Başkan Kocaispir, “Levent kardeşimizin hayalini gerçekleştirerek doğum günü sevincine ortak olmak istedik. Kendisine sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Engellisine sahip çıkan toplum, gelişmiş toplumdur. Nice seneleri ailesi ve bizlerle geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bedensel Engelli Levent’e doğum günü sürprizi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!