Kozan’da Kırmızı Işık İhlali İddiası: İki Araç Birbirine Girdi, 2 Yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin 2 araca çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Adana’nın Kozan ilçesinde, kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen bir otomobilin iki farklı araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Olay, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burak Ö. idaresindeki 01 EB 095 plakalı otomobil, kırmızı ışığı ihlal ettiği iddiasıyla kavşaktan geçerken, yeşil ışıkta seyreden ve stadyum yönünden Üstün Sokak istikametine gitmekte olan Hacer E. yönetimindeki 01 ATC 41 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, aynı zamanda park halindeki 01 RV 581 plakalı bir diğer otomobile de çarparak durabildi.
Kazada, iki otomobilin sürücüsü Hacer E. ve Burak Ö. hafif yaralandı ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.
Kazayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kozan’da Kırmızı Işık İhlali İddiası: İki Araç Birbirine Girdi, 2 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!