Kahramanmaraş’ta Görülen Tanımlanamayan Cisim Merak Uyandırdı

Kahramanmaraş semalarında dün akşam saatlerinde tanımlanamayan bir cisim görüntülendi. Kahramanmaraş şehir merkezinde birkaç vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan tanımlanamayan cisim dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kahramanmaraş semalarında dün akşam saatlerinde beliren ve tanımlanamayan bir cisim, vatandaşların dikkatini çekti ve kent genelinde heyecan yarattı.
Kahramanmaraş şehir merkezinde birkaç vatandaş, cep telefonlarına yansıyan bu gizemli cismin görüntülerini kaydetti. Şehrin batı semalarında beliren ve ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi olmayan bu cisim, vatandaşların merakını uyandırdı.
Zaman zaman parlak, zaman zaman ise koyu bir renge bürünen yuvarlak cisim, bir süre aynı konumda hareketsiz kaldı. Cep telefonlarına kaydedilen bu cisim, bir süre sonra izlerini kaybetti.
Görüntüyü kaydeden vatandaşlar, “Kahramanmaraş’ta bu görüntü nedir? Ufo var. Bir büyüyor bir küçülüyor gibi. Şu anda belirleyemediğimiz bir ışık var, bunun ne olduğunu tam olarak kestiremedik. Hareket ediyor gibi. Dönen bir cisim olduğu anlaşılıyor. Yerinde sabit bir şekilde dakikalardır aynı konumda.” ifadelerini kullandı.
Bu gizemli cismin ne olduğuna dair hâlâ bir açıklama yapılmamış olup, yetkililerin bu konuda yapacağı değerlendirmeler merakla bekleniyor.
Kahramanmaraş’ta Görülen Tanımlanamayan Cisim Merak Uyandırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ajans Kozan ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!